Om os

Siden 1997 har SL-Malerfirma A/S ligget i hjertet af Taastrup. Efter et generationsskifte i malerfirmaet i år 2017 beskæftiger vi i dag mere end 60 medarbejdere.

SL-Malerfirma A/S har følgende ejerform:

  • 37 % ejet af O.Møller Holding ApS
  • 63 % ejet af Jesper Leen Jensen Holding ApS

Virksomheden er organiseret i 3 driftsafdelinger:

  • Flyttebolig
  • Forsikring/service
  • Entreprise/nybyg

Med hver deres spidskompetencer, sikrer hver afdeling, at vores kunder altid får den kvalitet og det malerarbejde, som de har behov for og betaler for. Vi lægger i virksomheden stor vægt på en høj grad af uddelegering af ansvar, og vi arbejder alle sammen meget selvstændigt på opgaverne. SL-Malerfirma A/S hjælper hovedsaglig kunder i Storkøbenhavn, men vi rykker ud på hele Sjælland. 

I Forsikrings– og serviceafdelingen har malersvendene sans for finessen og den gode proces. Med en erfaren malermester i spidsen arbejder afdelingen fleksibelt for at imødekomme kundernes særlige ønsker og behov i forbindelse med en forsikringssag eller private opgaver. Afdelingens malere har stor erfaring med at begå sig i private hjem.

I Entreprise og Nybyg afdelingen er malersvendene produktionsbevidste malere, der er sikrer, at bygherres deadline overholdes. Her har malerne fokus på den perfekte finish, mens en erfaren malermester i spidsen for afdelingen sikrer, at kunderne er i trygge hænder med en god planlægning hele vejen igennem byggeriet. Den nyeste teknologi inden for malerfaget, herunder sprøjtespartel- og sprøjtemalingsanlæg sikrer, en ensartet kvalitet i topklasse.

På Flytteboligområdet arbejder malersvendene ud fra en fast procedure, der sikrer, at en lejlighed altid fremstår indflytningsklar og indbydende til de nye lejere efter istandsættelsen. De dygtige svende leverer effektivt det malerarbejde, der er bestilt i synsrapporten, mens en erfaren malermester står for fast styring af afdelingen og den gode dialog. Enhver maleropgave afsluttes med kvalitetssikring.

I de tre afdelinger har vi mere end 30 service varevogne, der er forsynet med det nyeste inden for overfladebehandling samt alt det nødvendige materiel, værktøj og teknisk udstyr, som det kræver for løsning af alle typer af maleropgaver. Læs mere i vores præsentation her: Præsentation i PDF (Link)

Malerfirmaet Jens Vestergaard ApS

Per 1. april 2018 er Malerfirmaet Jens Vestergaard ApS i en del af SL-Malerfirma A/S. Overtagelsen gør SL-Malerfirma A/S endnu større med lager og kontor i Helsinge. www.jens-v.dk

sl

​Vandmestervej 28, 2630 Tåstrup

Nørretoftevej 26, 3200 Helsinge

​Vores medier facebook  linkedin

Vores ​hovedleverandør:

Vandmestervej 28, 2630 Taastrup

Få rutevejledning

Nørretoftevej 26, 3200 Helsinge

Få rutevejledning